GL-Productions facebook Gastenboek INSTRUMENT NODIG? KIJK OP WWW.GL-MUSICSHOP.NL Docenten Klik hier om terug te gaan naar alle docenten

Familiefoto's van begin vorige eeuw laten zien dat de liefde voor slagwerk een vroege oorsprong heeft in de familie. Van generatie op generatie gaf men de drumstokken door. Ook Wesley is net als zijn vader daarmee besmet geraakt. Al op jonge leeftijd eiste hij de lege stroop blikken van oma op en stelde daarmee het "drumstel" samen waar hij zich vorstelijk op uitleefde. Nog in de 90-er jaren is hij gaan deelnemen aan het muziek onderwijs op de muziekschool in Landgraaf (Stichting Muziekschool Kerkrade). Na één jaar algemeen muziek onderwijs lag het voor de hand dat ook hij zich verder ging ontwikkelen in de richting van het slagwerk. Onder toeziend oog van drum docent Ron Coolen, is hij uitgegroeid tot een bekwame drummer die de muziekschool cum laude afsloot. Hij ontwikkelde zich verder door het bestuderen van professionele drummers in de digitale wereld, op clinics & festivals en door te netwerken.


Wesley Ferfers - Drums

Zijn actieve deelname in de muziekscene startte in maart 2009. Sindsdien heeft hij grote vorderingen gemaakt.Zijn spel is herkenbaar en heeft een sterk persoonlijk karakter: ondersteunend, sprankelend en met verrassende grooves. Zijn smaak voor muziek verschilt van post-hardcore en alternatieve rock tot gospel en jazz. Waar hij zelf zoal naar luistert is de muziek van The Dangerous Summer, Queens Of The Stoneage, James Blake, The ParlorMob, Bring Me The Horizon, Michael Prins, Go Back To The Zoo, The Killers, Dennis Wilson. Zijn grootste inspiratiebronnen zijn Benny Greb, Aaron Spears, Chris Coleman en Gavin Harrison.

Hij voelt zich bevoorrecht om al enige tijd zijn passie te mogen delen met jonge aankomende drummers als drum docent bij GL-Productions te Sittard.

Naast zijn muzikale ontwikkelingen werkt Wesley ook aan een maatschappelijke carrière. Hij volgt de bachelor studie Information Management aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen.