GL-Productions facebook Gastenboek INSTRUMENT NODIG? KIJK OP WWW.GL-MUSICSHOP.NL Docenten Klik hier om terug te gaan naar alle docenten

Ed Soleil, geboren in Brunssum, begint reeds op jonge leeftijd met ritme en slagwerk, en is sindsdien uitgegroeid tot een begenadigd en zeer gewaardeerde muzikant.

In de loop der jaren doet hij ruime ervaring op in bands als Peanuts, Sunrise, Choice en Stressband, zijn eigen voorkeur ligt echter voornamelijk in rock, hardrock en blues. In het verleden werkte Ed samen met artiesten als Andre Hazes, Albert West, Tumbleweeds en Rene Shuman, tegenwoordig drumt hij bij The Patch Biggles Band, en brengt hij zijn zwak voor het Limburgse dialect repertoire tot uiting bij de Knaltaler.

Ed heefft als hobby’s uiteraard muziek, maar ook reizen, zwemmen, fietsen, wandelen, uit eten, feesten etc. Favoriete muziek ligt in het volledige blues-genre, maar ook bij bands als Rolling Stones, Metallica, AC/DC, Beatles etc.

Ed staat bekend als een zeer aangenaam persoon in de omgang, en deelt zijn liefde voor muziek graag met publiek en zijn leerlingen.Ed Soleil - Drums